HTML

Friss topikok

  • Főnök: Miértt??? Akarunk még!!! XD (2011.05.15. 19:22) n24
  • nori: @tanki567: jobb klikk, kép megjelenítése :) (bocs, tényleg, a másikon csak kattintani kell) (2011.04.14. 17:46) Novitatis
  • BazsoCsaba: @Rékák és Ria: Köszi, köszi! Amúgy megjegyzem, az én csapatösszesítő excelével többet foglalkoztam... (2011.04.14. 00:31) Szarvasűzők, a tökéletes hétvége
  • Robi/KisGyerek: Tényleg tökre hasonlít, meg mintha hasonló kép is készült volna Bubiról, ami a Timcsi klipben is v... (2011.04.13. 19:19) két hét után
  • ˙tt: :DDD na szuper. már majdnem írtam is a reklamációt, hogy hát hol vannak a csajok? ;) igyekszünk tö... (2011.04.01. 01:04) UV helyett..

Linkblog

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kölni kölkök utazása

2009.01.28. 16:54 pörki

Először az utazás élményét szeretném veletek megosztani.

A kezdeteket ti is ismeritek, koliban/koli elött búcsoszkodás, autóba beszállás, elindulás. Ekkor még nem sejtettük, hogy Putyin barátunk is fokozni fogja utazási élményeinket....

A mese tehát így szól: (első rész)

Réges régen egy messzi messzi Oroszországban Putyinék elzárták a gázt. Az emberek és hobbitok nagy bajba kerültek Középföldén és a távoli Nyugaton. Próbálták épp ésszel, érvekkel meggyűzni az Orosz Medvét, de ő nem adta meg magát. Így hát a szövetségeseknek mást terveltek ki. Így jött létre a Nabucco terv. A szövetségesek Középföldén tartották meg a nagy tanácskozást. (na itt az a baj, hogy a mese végetért és most már a tömény valóság következik.) A város a Nabucco csúcs miatt le volt zárva a  Barmokházától egészen a reptérig. A gyorsforgalmi utat el lehetett felejteni, mentünk amerre tereltek minket, persze Levi apukája nem ismeri arrafelé a járást, mint mi sem. Szóval már elkönyveltük, hogy nem lesz repülés. Szerencsénkre egy taxis keveredett elénk a dugóba és amint rendesen tudtunk menni elvezetett minket az I-es terminálhoz. Megkentük oszt ennyi. A reptéren minden rendben volt. Bár a kézi csomagba beleraktam a 3D-s motkányom, na a nő arcát látnotok kellett volna mikor meglátta röntgen alatt.... Majdnem elvették, de megdumltuk, hogy ezt ők nem tudnák igazán hasznosítani.

Aztán várakoztunk. Aminek folyamatát, eredményét az alábbi fotók szemláltetik:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na szóval ez is megvolt. És már indult a beszállítás. Egy busszal mentünk a géphez, utolsóként száltunk fel, amíg a többiek bezsáltak mi gépész szemmel végigviszgáltuk az AIRBusz A319-es gépet, majd elfoglaltuk helyünket.

Az felszállás nagyon jó érzés volt! Mindenki próbálja ki! Egy rövid ideig láttuk a várost, aztán belementünk a tejfölbe, mikor fordult a gép (ez is hatalmas érzés) akkor láttunk még pár fényt, és utána semmi. Pár pers után már egy hóvihar közepén voltunk (ez a hóvihar letarolta szeretett hazámat: Zala megyét) egy kicsi rázkódtunk és kb 20 perc múlva már nem volt semmi csak a sötét éjszaka. Aztán leszállásnálismét nagyon szép látvány tárult elénk, miután szintán átmentünk egy tejfölön. Először Bonnt láttuk (gondoom én), majd Kölnt. Leszállás elött eszméletlen fordulásokat hajtott végre a pilóta, döntötte a gépet mint állat. :-) (Ja a pilóta volt!) A leszállás is tök jó érzés volt. Aztán gyorsan felvettük a csomagokat, majd a rettegett "kicsekkolás" helyett fogtuk a bőrondöt és kimentünk az S-Bahnhoz majd egy átszállás és már itt is voltunk a szálláson.

Most csak ennyi, előszőr ezt emásszétek meg. (Doncsi már reklamált pl. hogy a Robi írása ia hosszú.) Majd még írunk.

 

Üdv az OTTHONIAKNAK és a kintlévő bajtársaknak: Levi és Pörki

 

Egy kis előzetes: Két munkanélküli Jómadár Kölnben ill. Így élünk mi

 

u.i.: Míg van kolbász, nincs gáz. :-)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gegeje.blog.hu/api/trackback/id/tr80908563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Celebrom 2009.01.28. 23:54:55

Ez egy szép mese (kis Tolkinok)!Örülök hogy a hazazala nagy sötét lyukján is áthatoltatok.És milyen a szállás, a lényeg, h van netetek:).

BazsoCsaba 2009.01.29. 21:08:36

Na, Pörki, a Doncsától megint megkaptad a sötét Zalát... Le se tagadhatná, hogy egy ágyban aludtatok egy évig.
Sztem az első kép még itthon készült, ne akarjatok átvágni... Direkt homályos képet csináltatok, hogy a Borsodi felirat ne látszódjon. Az alsó képen meg elfordítottátok a korsót.
Amúgy én néztem az eget, amikor mentetek, de akkor úgy tűnik amiatt nem láttam, mert a tejföl eltakart.

Vigyázzatok magatokra, meg menjetek el hóseprőnek, mert a munkanélkülieket kitoloncolják az országból :D

Paleep 2009.01.30. 07:09:01

:)
csak egy-két sláger gyanús zene kedvcsinálónak odakintre:

www.youtube.com/watch?v=cbJpU3OMVA8

Harcsa V. rajongóknak
www.youtube.com/watch?v=241gcc2WHPw

Azért Verát csak jobban szeretjük

www.youtube.com/watch?v=WZfGen2xI0g

Komm baby, sag mir bitte.....
süti beállítások módosítása