HTML

Friss topikok

  • Főnök: Miértt??? Akarunk még!!! XD (2011.05.15. 19:22) n24
  • nori: @tanki567: jobb klikk, kép megjelenítése :) (bocs, tényleg, a másikon csak kattintani kell) (2011.04.14. 17:46) Novitatis
  • BazsoCsaba: @Rékák és Ria: Köszi, köszi! Amúgy megjegyzem, az én csapatösszesítő excelével többet foglalkoztam... (2011.04.14. 00:31) Szarvasűzők, a tökéletes hétvége
  • Robi/KisGyerek: Tényleg tökre hasonlít, meg mintha hasonló kép is készült volna Bubiról, ami a Timcsi klipben is v... (2011.04.13. 19:19) két hét után
  • ˙tt: :DDD na szuper. már majdnem írtam is a reklamációt, hogy hát hol vannak a csajok? ;) igyekszünk tö... (2011.04.01. 01:04) UV helyett..

Linkblog

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Eindhovenfest

2009.04.07. 20:40 :J

Hello, bello mindenki! Timcsi, Judit, Tibi és a Birka látogatást tettek Robinál Eindhovenben. Az utazás ápr. 1-én (szerda) kezdődött és ápr. 7-én (kedd) ért véget.

Kedves Mindenki!

Miután azt hittük, hogy Robi teljesen önzetlenül egy hétig ellát minket, utolsó nap kibújt a szög a zsákból, cserébe megígértette velünk, hogy szépen leírkáljuk, hogy mi történt velünk az elmúlt héten.

Szóval most épp házit írok…nem is tudom milyen rég volt ilyen utoljára.

Első nap, 2009. április 1. (szerda)

 Hajnalban keltünk, 5.30 óra csörög, szem kinyit, kitámolygok, erre vmi eldől (ruhaszárító). Oké, semmi baj, ajtó becsuk, hopp valami nedves ragacs :S  nem, nem az, hanem borotvahab. Megyek tovább, az egész folyosó tele konfettivel, Vince és Dia ruhái feldíszítve. Ha valakinek még nem esett volna le, akkor a vicces szomszédok áprilisi tréfáink áldozatává váltam. Negyed óra múlva találkoztam Vincével ( remélem DaniDávid nem olvassák a blogot, mert ha igen, akkor csúnyán lebuktatom szegényt) telepakolta a fiúk ajtaját liszttel, és Dani cipőjét tusfürdővel. Ezután kb fél órát vártunk Tibi apukájára, aki kicsit elaludt. Ennek ellenére simán kiértük a reptérre, a gépre kb. az első 10 között szálltunk fel. A repülés jó volt :), a másodpilóta azt hitte, hogy nem tudjuk, h ápr. 1 van (itt jegyezném meg, hogy nekünk nem esett le először) és elmondta, hogy a Balaton mellett elkanyarodtunk, stb, majd megérkezünk Rómába. Mellettünk a bácsi fejét a könyvéből felemelvén kérdezősködni kezdett, mire a rózsaszín wizzair bige felvilágosította, hogy csak tréfa. A repülőn nem vettünk semmit:)

Robi könnyes szemmel fogadott minket…várta már nagyon az itthonról vitt 20 kilónyi kaja szállítmányt. Buszra szálltuk, elmentünk Robi egyetemére, ahol az egyik spanyol cimborája egy laza „szia punci, dugunk?”-ot nyomott kézfogás kíséretében. Tibi furcsán nézett..najó én is, aztán mindenki röhögött. Megint busz, letettük a cuccost Robi (még) tiszta szobájába. Ezután elmentünk egy késős argentín fiúhoz, aki késett:) de végül megszereztük a bicikliket, és kalandos utazásba kezdtünk. A bringákról annyit, hogy a 88 mindben benne van, a fék nem mindig fog, és kb 3ször dőltem el velük (jó ez lehet h nem az állapotuk miatt).

 A kölcsön bringákkal

 

Hazafelé kis városnézés, majd elmentünk egy kávéboltba :) ahol nem lehetett tortát kapni. Elfogyott…helyette inkább 4en eldohányoztunk egy White widow-t. mivel mindenki nagy dohányos, nem történt semmi.. állítólag azt kellett volna mondani hogy „hhhjahhj jön anyád” csak hirtelen..de ezt majd élőben Levi elmutogatja szépen mindenkinek, ő ért hozzá.

Második nap, 2009. április 2. (csütörtök)

Nem keltünk korán..Délután Robi főzött..jah igen, Robi jól főz..nem puncsolásból, meg h máskor is hívjon Eindhovenbe :P, hanem tényleg.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 A házigizda

Kaja után benéztünk a centrumba, ahol sétálgattunk, nézelődtünk Tibi nagy örömére, és mivel a Robi által már bemutatott múzeum épp az utca végén volt, hát bementünk. Aztán ki is jöttünk, viszont legalább az előcsarnokot megnéztük. 5kor tal. Robival az egyetemen, ahol addigra nagy party kerekedett. Kipakoltak pultot, és sört csapoltak 7ig. 7 után vissza Robihoz, lepakolás, kaja, aztán szülinapi party egy lengyel fiúnál. Itt sok erasmus diákkal találkoztunk, mindenki nagyon kedves, ingyen kaja és pia is volt. Nagyon érdeklődtek, hogy honnan jöttünk, mit keresünk ott, egy srác, akit Guinnesnek hívtak ráhajtott Tibire, még az email címét is megadta, miután próbált minket befűzni, hogy menjünk vele Amsterdamba, mert az olyan szép, és jó, és van mindenféle múzeum is…(persze, aztán a vonat másfelé kanyarodik.. táncoslányoknak Olaszországba:)) Guinnes csalódottan távozott, mikor megtudta, h Tibinek nem jönnek  be a kopaszok, aztán lassan a bulinak is vége lett :( így visszabicikliztünk Robihoz.

Hát kb ennyit az első két napról, megpróbáltam röviden, de ilyen lett. Mindenkinek szép hetet, :Judit

 

Halihó!

 

Robitól én is megkaptam a magam házi feladatát, úgyhogy most jöjjön a harmadik nap.

 

Harmadik nap, 2009. április 3. (péntek)

 

Judit kifelejtette, hogy a nagy csomagban kiszállított 2x0,7 l vodka kisebbik hányadát, a szülinapi buli előtt, Robi argentin lakótársainak társágában, különböző ivós játékok kíséretében elfogyasztottuk. Az előző esti buli miatt, valamint, hogy felkészüljünk a Kölniek szombati érkezésére, a pénteki nap a pihenés jegyében telt. Sokáig aludtunk, majd az ebéd után a teraszon folytattuk a döglést a kellemes, napsütéses időben. Az aznap esti program egy barbecue party volt, amelyet az egyik spanyol srác szervezett. Itt megjegyeznék a spanyolokról valamit. Robi felhívta a figyelmünket arra, hogyha spanyolokkal kell találkozni, akkor 100%-ig biztosra vehető, hogy késni fognak. A késés mértéke, viszont teljes mértékben kiszámíthatatlan. Lehet, hogy 10 percet kell várni rájuk, de az is meglehet, hogy több, mint 1 órát, legrosszabb esetben az is előfordulhat, hogy el sem jönnek (erre is láttunk példát, szerencsére nem mi voltunk a szenvedő alanyok). Ilyen lazaság mellett fogalmam sincs hogyan tudtak háborúkat nyerni :)

 

Visszakanyarodva a sütögetős bulira, délután felpattantunk a csodabringákra és célba vettük a helyi Tesco-t (amit AH-nak = Albert Heim-nek hívnak), hogy némi húskészítményre (óccsó virsli) tegyünk szert, és bevásároljunk a következő napokra. Az árak amúgy változatosak, van ami olcsóbb, mint itthon, vagy közel egy árban van (pl. mogyorókrém, kenyér, müzli), van ami lényegesen drágább (pl. húsok, zöldségek, gyümölcsök, tömények) és van olyan dolog, amit nem nagyon ismernek (pl. tejföl, kefir, erős pista :) )

 

A bevásárlást követően eltekertünk az erasmusos lakó negyedbe (az előző esti szülinapi buli is itt volt), ahol a sütögetés már javában folyt. Útravalónak Judit kedvencét (gin + tonic) :P vittük magunkkal. A lakó negyed egyébként egy park közepén volt, pár utcát kell elképzelni kétemeletes fa bungalow-kal, az egész közepén pedig egy aszfaltos focipálya feküdt (ez volt a buli helyszíne). A negyed mellett pedig egy lovarda, ahol pónik mászkáltak.

 

A bulira elég sokan lejöttek a házakból az erasmusosok közül, így egy közel 100 fős tömeg gyűlt össze az udvaron. Érkezésünk után a kabátokat feldobtuk a spanyol sráchoz (36. lakás), majd nekiláttunk mi is a sütögetésnek és a gin elfogyasztásának. Gintől hamar jó hangulatba kerültünk és megint összeismerkedtünk pár erasmusossal. Főleg az előző esti ünnepelttel, Greggel (lengyel srác) dumáltunk sokat. Azután Timcsit egyszer csak hívta a természet, elindult hát a spanyol srác lakására, nem azért :), mi pedig iszogattunk lent tovább. Negyed óra után viszont kezdett gyanús lenni, hogy Timcsi még mindig nem tért vissza. Ezért elindultunk a keresésére. A lakás mellett találtuk meg Timcsit, éppen egy csapat lengyel sráccal beszélgetett. Azután elmondta nekünk mi is történt a negyed órás kitérője alatt. Azt hitte hogy a 36-os lakásba ment, be, de mint utóbb kiderült, valójában a 34-esben tett egy rövidke látogatást. A lengyel srácok egyébként segítőkészek voltak vele :), még a villanykapcsoló helyét is megmutatták neki, bár biztos meglepődtek kicsit az ismeretlen látogatón… :) Összegezve tehát Timcsi az ismerkedés egy új módját fedezte fel.

 

A bulit Judittal, Robi kíséretében, kicsit átfagyva hagytuk el. Hazafelé úton találkozhattunk egy itt megszokott jelenséggel is, nyulak szaladgáltak át az úton.

 

Negyedik nap, 2009. április 4. (szombat)

 

Ezen a napon látogatott meg minket Levi és Pörki, két ugyancsak Kölnben dolgozó Tamás kíséretében. Reggeli gyanánt Pörki és Levi elfogyasztottak egy white widow-t, amitől Pörki különféle kalandokba keveredett (erről leginkább őt kéne megkérdezni :) ). Napközben elmentek várost nézni, majd délutánra visszatértek 3 szelet tortával. Ezeket amint megérkeztek, azonnal befaltuk, majd beszélgettünk Pörkiékkel és Tamásékkal. Sajnos a 2 Tamás vissza szeretett volna menni Kölnbe, ezért Pörkiék sem maradhattak az esti bulira.

A partyra megintcsak argentin ivós játékokkal alapoztunk, amit egyértelműen KintiCsabi vesztett (vagy nyert? ). Játék után pedig irány a Straatum (ez Eindhoven egy utcája, ahol csak pubok és bulizós helyek vannak). A buliban jól elvoltunk, nem is tudom hogyan ment el az idő, de 4 után valamivel értünk haza. Robi megint kitett magáért a csajok terén :), de sajnos nem vehette fel a versenyt az argentinokkal. Hazafelé úton KintiCsabi produkált nekünk egy Supermanos esést a bringájáról, de szerencsére nem lett komolyabb baja.

 

Ezzel remélem Robi teljesítettnek minősíti a házi feladatomat! :)

Üdv. Tibi

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gegeje.blog.hu/api/trackback/id/tr931052560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robi/KisGyerek 2009.04.09. 11:42:25

Nah eddig 5ös a házifeladat Bogyókák!:)
Pár hozzáfűznivaló:
-én sütit kértem a Cafee-ban, nem tortát, lehet ez volt a baj:)
-az argentínok nagyon örültek a levélnek, nekik is főleg a Bartnak szóló rész tetszett: Hej!:), de a dinoszaurusz fiút és Timcsit is értékelték, Facebookon megtalálhatjátok egymást azt mondták.
-"csodabringák", még szerencse hogy mentek:)
-jah nyulak azok tényleg vannak, nem csak a sütitől halóztak be ennyire
-Nórinak: remélem Te se felejtetted el a házidat, Tibivel küldettem is meghívót, bár olyat is hallottam hogy Pörki megtiltotta vagy mi?! Ejnye mik történtek?:D
-Mini-nek: mindjárt a kezedre csapok, nem mondták még hogy más bejegyzésébe belepiszkálni illetlenség?!:)
-Mindenkinek: Minden jót!
Robi

nori 2009.04.09. 21:41:20

Hát én ilyenről nemtudok, hogy meg lenne tiltva, épp ellenkezőleg.. Szóval írom a házi feladatomat, igenis! Csak nehogy feketepont legyen a sok késés miatt :-)

Robi/KisGyerek 2009.04.09. 22:45:39

A csütörtökhöz annyit tennék még hozzá hogy vittem a szülinapi bulira igazi kecskeméti barackpálinkát(nem szeszes italt), mindenkinek nagyon ízlett és dicsérték, csak kicsit erősnek találták, a lengyel vodkán edzett srácot kivéve. Pár spanyol csajszi meg mutogatta hogy hol érzik a meleget tőle. Sajnos csak a torkuk fogdosták, teccett volna ha lejjebb is hat a piameleg:)

Robi/KisGyerek 2009.04.15. 12:42:49

:D

Még két nap hátravan a házifeladatból, de eddig teljesen 5ös, minden így volt, de mondjuk ezen a részen jót nevettem:
"Robi megint kitett magáért a csajok terén :), de sajnos nem vehette fel a versenyt az argentinokkal."
:D:D hát az is vicces este volt.

Ja a "cigizős" esetre amit beszéltünk Tibi, arra Ismael is emlékszik, jót nevetett és mondta hogy ja azt hitte Te vagy az őrangyalom...és tényleg;)

Robi/KisGyerek 2009.04.15. 13:03:46

Mertem beszerkeszteni pár képet, nem mintha nem lennék megelégedve a beszámolóval, csak hogy pár kép lehet nincs is meg nektek. Majd szóljatok és odaadom őket. Jah bocs Judit hogy becsukott szeműs képet raktam fel, de a másik ugyanilyen képen meg épp Tibi "alszik"...
Jah és meg egy rossz hír: az egyik ivósjátékon pár "érdekes" videó is készült...:D:D:D

Bodycsoki 2009.04.15. 18:15:59

Köszi a képeket! Amúgy nekünk is megvannak Francotól az ivós jelenetek. Meg van egy pár aljas videó is... :D

Azokat a képeket mi is figyeltük, egyiken Judit, másikon meg én szenderültem el :)

Robi/KisGyerek 2009.04.15. 20:38:29

látom gyorsan ki is cenzúráztad a képeimet:D
süti beállítások módosítása