HTML

Friss topikok

  • Főnök: Miértt??? Akarunk még!!! XD (2011.05.15. 19:22) n24
  • nori: @tanki567: jobb klikk, kép megjelenítése :) (bocs, tényleg, a másikon csak kattintani kell) (2011.04.14. 17:46) Novitatis
  • BazsoCsaba: @Rékák és Ria: Köszi, köszi! Amúgy megjegyzem, az én csapatösszesítő excelével többet foglalkoztam... (2011.04.14. 00:31) Szarvasűzők, a tökéletes hétvége
  • Robi/KisGyerek: Tényleg tökre hasonlít, meg mintha hasonló kép is készült volna Bubiról, ami a Timcsi klipben is v... (2011.04.13. 19:19) két hét után
  • ˙tt: :DDD na szuper. már majdnem írtam is a reklamációt, hogy hát hol vannak a csajok? ;) igyekszünk tö... (2011.04.01. 01:04) UV helyett..

Linkblog

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Barcelona 2. nap

2009.10.12. 18:08 Robi/KisGyerek

Epizód 2

Október 2. Péntek Barcelona felfedezése

Reggel 9-re felkeltünk, mert reggeli is járt a szálláshoz, ami nem volt túl nagy, de ilyenkor gyógyhatású bármi étel-ital. Aztán még kicsit pihentünk mielőtt találkoztunk volna Ismael barátunkkal. A megbeszélt találkozóhely a Sagrada Família nevű Gaudí által tervezett templomnál volt. 1883 óta építik és még mindig nem fejezték be teljesen, de így is Barcelona egyik jelképe, gyönyörű!, pedig én nem vagyok nagyon odáig a templomokért. Egy laza spanyolos másfél órás késés után Isma is megérkezett. Egy kis kávézás a templom tövénél, majd félórás bámulás a templom körül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezután állandó parkolóhelyet kerestünk Isma kocsijának. Természetesen Seat kocsi volt, asszem 3 ajtós Ibiza. Na ez olyan könnyű volt mint Budapesten… Végül az egyik hegyükön a Montjuic-on (az ottani Gellért hegy) találtunk nem fizetős helyet. Ha már ott voltunk fel is mentünk a tetejére. Hát tényleg olyasmi volt, mint a Gellért hegy csak a Duna helyett a tengerre volt szép kilátás. A kikötőben K épület nagyságú luxushajók álldogáltak… Pár sztárfotó is készült: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezután Ismaelt is beköltöztettük a kis lyukba, majd kisebb pihenés után elindultunk a város másik végén található hegyen felépített, szintén Gaudí által tervezett parkba. A hegyet Laurával együtt másztuk meg, ami nem volt kis meló, de legalább a tetején okos kis ügyeskedő házi készítésű jeges Mojito-val üzletelt. 

 

 

 

 

 

 

 

A hegytetőről az egész városra rá lehetett látni, azért Budapesten több zöldet lehet látni a városban szétszórva, mint itt, de nem panaszkodom szép volt a kilátás. A park is amit említettem egyszer őrületes volt, tele volt mozaik képekkel amiket állítólag egytől egyig újrafelhasznált elemekből raktak össze. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A park és a város híres kabalája ez a gyíkszerűség, de egyesek szerint gekkó...

A városnézés után visszamentünk a szállásra hogy bemelegítsük magunkat az esti bulizásra. Hát a Fütyi az nagyon nagy sikert aratott spanyol barátaink között. Laura még az elején mondogatta, hogy nagyon finom, de túl erős és simogatta a mellkasát, hogy hol érzi a melegséget:). Aztán pár körrel odébb már azt figyeltem, hogy a barátjával hogyan osztoznak az utolsó kortyokon:). Meg is lett a hatása, edzetlenebb barátaink gyorsan dülöngélni kezdtek:). Pár sör után az utcán folytattuk a bemelegítést hála az éjszakai mozgó sörárusoknak. Nagyon rendes tőlük, hogy a buliban 2€-ért kapható sört nekünk 1€-ért adták el, persze a boltból 0,5€-ért hozottakat:) Egy pubba betérve csocsózni hívtak a spanyolok. Na hát az nagyon kész volt, vas két különálló lábú bábuk voltak a rudakon... Mondtuk hogy ez meg mi???, erre mondják hogy náluk ilyen a csocsó, meg hogy mennyivel realisztikusabb a két láb, mint kettő az egybe fajta. Kikaptunk persze, de egy következő pubba elmentünk sört inni ahol ezért ingyen belépőt kaptunk egy másik diszkóba. Hát elmentünk táncolni is, de annyira nem jött be a zene és a hely, így korán 5-6 között már be is fejeztük az éjszakát.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gegeje.blog.hu/api/trackback/id/tr411445584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása